Personal Training Antwerpen

Een nieuwe levensstijl begint bij de creatie van persoonlijke doelstellingen. Het maakt daarbij niet uit waarom je gaat trainen, of het nu is om af te vallen, aan loopwedstrijden deel te nemen of gewoon voor een verhoogde fitheid: resultaten zal je pas op lange termijn bereiken. Dat is dan ook waar het schoentje knelt: als de resultaten uitblijven haken velen af en vervallen ze opnieuw in oude gewoonten. Personal training Antwerpen stelt daarom jouw doelen centraal en motiveert je voortdurend om die, op lange termijn, ook te bereiken.

Een persoonlijke aanpak

Bij Personal Training Antwerpen staat een persoonlijke aanpak centraal. We vertrekken van een verkennend gesprek en gaan op zoek naar realistische, meetbare en haalbare doelstellingen. We stellen samen een plan op om die doelstellingen ook te bereiken. Een luisterend oor en een voorafgaand onderzoek moeten jou helpen om de motivatie te vinden om verder te gaan waar anderen afhaken.

Begeleiding

Bij Personal Training Antwerpen sta je nooit alleen. Bij ons kan je terecht voor de begeleiding, opvolging en motivering die jij nodig hebt. Wij maken tijd voor jou: gedurende een uur (1,2 of 3 maal per week) zullen we jou begeleiden volgens jouw persoonlijk bewegingsplan en in functie van jouw doelstellingen. Voor jezelf is het misschien moeilijk om vooruitgang op te merken, maar wij doen dat wel: wij zullen jou steeds wijzen op jouw vooruitgang en jouw werkpunten en zullen jou steeds motiveren om de gewenste resultaten te behalen.

Tips en advies

Jouw Personal Training Antwerpen begeleider kent uiteraard de kneepjes van het vak en zal je steeds kunnen bijstaan met allerhande tips en advies. Wij kiezen daarbij voor een totaalpakket waarbij wij ook jouw voedingsstijl en eetgewoontes zullen bespreken. Gaande van voedingstips tot heerlijke evenwichtige recepten: alles in functie van jouw bewegingsplan.

Meer weten over onze personal training diensten? Mail ons nu!