Personal Training

Personal training door Your Health Coach:
bereik méér met een coach aan je zijde

Wil je voluit gaan voor een gezonder leven? Door af te vallen, fitter te worden – of gewoon: meer te bewegen? Dan kan je ervoor kiezen om op je eentje te beginnen sporten. De grote fitnessclubs zijn echter vaak onoverzichtelijk en druk. Bovendien is het niet gemakkelijk om zelf een krachtig trainingsschema op te stellen.

De oplossing? Een personal trainer. Iemand die je bijstaat in het bereiken van joúw doelstellingen. Iemand die een helder, haalbaar plan opstelt en samen met jou tot aan de finish gaat. En met wie je samen duurzame resultaten behaalt als je wilt.

We helpen je graag

Afvallen
Fitter worden
Conditie verbeteren
Spierkracht vergroten
Revalideren
Trainen wegens rugklachten
Zwangerschap

Your Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons en ontdek de mogelijkheden!

De slimme aanpak van jouw personal trainer

Om doeltreffend te werken, is het belangrijk om jouw ambities stapsgewijs aan te pakken. Your Health Coach staat garant voor een methodische aanpak die gegarandeerd vruchten afwerpt.

Hoe gaan we te werk:

Je sport en traint op je eigen tempo: één, twee of drie keer per week. Saai wordt het nooit! Samen zoeken we naar de perfecte balans tussen kracht en conditie met een efficiënte functionele training.

Een doeltreffend herstel na blessure of revalidatie

Als je wilt aansterken na een blessure of revalidatie, kan jouw personal coach je ondersteunen bij je herstel. Met behulp van stretch-, stabilisatie- en mobilisatie-oefeningen vergroten we je spierkracht op je eigen tempo. Zodat je geleidelijk aan weer helemaal de oude wordt.

Dankzij de oefeningen van jouw personal coach ondersteun je jouw revalidatie doordacht en effectief. We zijn dan ook trots op onze vele klanten die het beste van zichzelf geven, ongeacht hun blessure of prothese. Samen bouwen we je spiermassa weer op en zorgen we voor een fysieke evolutie waar jij je goed bij voelt.

Personal training: tips, advies en begeleiding

Je personal trainer staat je bij tijdens het sporten en bij het bepalen van een effectieve strategie voor jouw doelen. Maar er is meer. Je kan op Your Health Coach vertrouwen voor bruikbaar professioneel advies over voeding en training.

Wij geloven niet in een strikt dieet met verbod na verbod. We passen een gezond en gebalanceerd eetpatroon toe dat aansluit bij jouw ambities en bewegingsplan. Want onze aanpak is dan wel bijzonder efficiënt – hij is vooral ook uitdagend en leuk.

Online coaching door je personal trainer

Wist je dat je bij Your Health Coach op elk moment gebruik kan maken van onze online coaching tool?

Onze online coaching is de beste oplossing voor mensen die ook buiten de sessies met hun personal trainer voluit willen gaan voor resultaat. Je bedient het eenvoudig via de website of via de mobiele app!

Je vindt er:

  • gepersonaliseerde trainingsschema’s voor thuis
  • een gepersonaliseerd voedingsplan
  • een helder beeld van jouw evolutie
  • feedback van je personal trainer

Deze online coaching is inbegrepen bij het nemen van personal training of duo personal training sessies.

Succesverhalen

Katrien D.G.

Vijftien maanden geleden ben ik bij Lize beginnen trainen. Na lang aarzelen had ik eindelijk de stap durven zetten: ik had namelijk geen conditie, had eigenlijk een hekel aan sport en woog meer dan 10 kg te veel. Bij de eerste ontmoeting met Lize klikte het meteen. Oef! Een pak van mijn hart: misschien is er toch nog hoop voor mij?

Sindsdien train ik twee keer per week bij Lize, en ik zou het echt niet meer kunnen missen. Ik voel me niet alleen veel fitter, de training is ook gewoon altijd heel leuk! Daarnaast ben ik mijn overtollige kilo’s terug kwijt met hulp van de diëtist(e), en toen er iets in mijn rug schoot, kon ik bij de kinesiste terecht.

Personal training is echt ideaal voor mij: een programma op maat inclusief een leuke babbel en thee. Soms moet Lize me een beetje in gang duwen, en ik ben nog steeds geen sportfanaat, maar ik heb meer energie, ben sterker, fitter en voel me gewoon algemeen veel beter.

Ik kijk elke keer uit naar de training, zowel naar de oefeningen als naar de gesprekken: het is echt een onderdeel van mijn leven geworden en ik zou het niet meer willen missen.

Sofie V.

Ongeveer 9 maanden geleden begon ik aan mijn sportieve avontuur bij Your Health Coach. Ik deed totaal niks van sport, al jaren niet. Maar het was hoog tijd om daar verandering in te brengen! Mijn doel: fysiek conditie opbouwen en vooral ook mentaal reboosten. Door mijn drukke job heb ik absoluut nood aan een uitlaatklep. En ik kan zeggen dat ik deze gevonden heb!

Met Jan als personal trainer kan ik ook helemaal mezelf zijn. Wat voor mij ook super belangrijk is. Hij geeft je zeker challenges zodoende er de nodige motivatie is en dat het doorzettingsvermogen zeker op scherp wordt gesteld. Maar hij houdt ook rekening met hetgeen je kan en vooral ook aankan. Hij stretcht met inachtname van je eigen grenzen. Voor mij alvast een top combinatie. Dus die 9 maanden zijn ‘only the beginning’. In for more!

Ilse S.

Na een burn-out was mijn fysieke conditie gedaald tot ver beneden het nulpunt. Ik wilde mijn conditie weer opbouwen maar het vermijden van blessures was voor mij even belangrijk.  Een personal trainer was de juiste oplossing en meteen ook een stok achter de deur om vol te houden. Voor Blaine is personal training zijn missie. Hij is altijd opgewekt, motiveert je, corrigeert je waar nodig en laat je stap voor stap je grenzen verleggen. Na een lange werkdag start ik soms moe aan de training maar na een uurtje trainen is het energievat weer aangevuld en de vermoeidheid weg. Ik merk dat mijn lichaam meer in balans is en voel me fitter. Daarbovenop ziet mijn lichaam er strakker uit en dat is mooi meegenomen.
Zeker een aanrader 

 

 

Karin V.

Ik ben in april 2019 beginnen trainen bij Jeroen. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten aangezien dit een totaal nieuwe wereld voor mij was. Ondertussen zijn we bijna 10 maanden verder en ik moet zeggen dat dit één van de beste beslissingen geweest is van het afgelopen jaar.
Mijn doel was en is om sterker en fitter te worden, afvallen was niet prioritair maar door de training bij Jeroen merk je sowieso dat je lichaam verandert. De trainingen zijn alles behalve saai. Jeroen zorgt elke week voor een op maat geschreven training op jouw tempo. Elke week ziet er anders uit, elke week leer je wat bij. Bovendien is het fijn dat je na een tijdje een band hebt met je personal trainer, dus naast een uurtje sport heb je er ook nog een fijne babbel bovenop! Dankzij hem voel ik me beter in mijn vel en kijk ik tegen alle verwachtingen in uit naar mijn wekelijks uurtje training.

Maarten H.

Inmiddels sport ik 9 maanden bij Your Health Coach en ik kan niet anders dan positief zijn.

De plek is rustig, de mensen die er werken zijn stuk voor stuk vriendelijk en kundig en de trainingen zijn afwisselend en blijven daardoor ook leuk en uitdagend. Ook op vlak van voeding word ik begeleid.

Inmiddels ben ik 8 kilo vet kwijt, heb ik meer energie en sta ik sterker in mijn schoenen. Dus bedankt daarvoor!

Laura V.R.

Ik ben altijd al een echte jojo’er geweest als het aankomt op sporten. Ik kreeg mezelf moeilijk gemotiveerd om naar de sportschool te gaan en de discipline om te blijven opdagen was er ook niet. Herkenbaar? Daarnaast ben ik hypermobiel en zijn mijn gewrichten snel overbelast, ik had er dus alle baat bij mijn spieren te versterken.

Met mijn 30ste verjaardag in het vooruitzicht maakte ik de beslissing een aantal sportieve veranderingen aan te brengen in mijn leven. Gedaan met excuses zoeken, maar ik wist dat ik het alleen niet gedaan zou krijgen. Na wat onderzoek naar verschillende sportclubs vond ik bij Your Health Coach de perfecte match.

Sinds mei train ik nu met Thomas en elke week sta ik versteld van de vooruitgang. Waar ik in het begin struggelde met de kleinste gewichtjes, durft Thomas mij nu al gemakkelijker uitdagen met meer gewicht. En wanneer ik die zwaardere gewichten de lucht in krijg, dan ben ik trots. Trots om te zien van waar ik kom en trots op mijn lichaam dat wekelijks sterker wordt. Thomas legt de focus enorm op een goede techniek en daar ben ik blij om, zo leer ik elke beweging goed onder controle houden en heb ik nog geen enkele keer last gehad van mijn hypermobiliteit.

Kortom, lid worden bij YHC is een beslissing dat mijn leven positief veranderd heeft.

Neem contact op!

Mail nu jouw personal trainer en zet de eerste stap naar een gezonder leven!