Kinesitherapie

Your Health Coach: kinesitherapie op maat van jouw klachten

Jouw lichaam, altijd maatzorg

De sessies kinesitherapie bij Your Health Coach zijn erop gericht jouw bewegingsvrijheid te vergroten. En je lichaam opnieuw te versterken na een blessure, operatie of ongeval. Sta je voor een intensieve sportieve uitdaging en wil je jouw lichaam professioneel ondersteunen. Dan is preventieve kinesitherapie een slimme keuze.

Kortom, met kinesitherapie voorkom én behandel je lichamelijke klachten. Niet met medicatie, maar met behulp van gerichte bewegingsoefeningen die jouw spieren en gewrichten sterker maken.

Waarbij kan de kinesist van Your Health Coach jou helpen?

Your Health Coach biedt kinesitherapie aan bij een ruime waaier aan klachten. Dankzij onze diverse behandelmethodes, ontwikkelen we een herstelplan op maat dat jouw kansen op een duurzaam herstel maximaliseert.

Neem contact op met jouw kinesist bij Your Health Coach wanneer je kampt met:

  • nek-, rug- of schouderklachten
  • pijn aan knieën, voeten of enkels
  • bekken- of heupklachten
  • evenwichtsproblemen of duizeligheid
  • pijn aan de ellenboog, pols of hand
  • spierletsels
  • hoofdpijn

Ook wanneer je revalideert na een operatie – of na een blessure opnieuw wilt starten met sporten – is kinesitherapie onmisbaar.

De behandelmogelijkheden bij Your Health Coach

Kinesitherapie is een bijzonder veelzijdige tak van de geneeskunde. Door het combineren van verschillende methodieken, bieden we u een breed verzorgingspallet aan. En spitsen we jouw behandeling toe op jouw specifieke klachten.

Neem contact op!

Op zoek naar een kinesist in Antwerpen of wil je sporten onder begeleiding van een ervaren kinesist? Neem snel contact op met Your Health Coach!