Voeding & Diëtetiek

Maak je keuze:

Gezonder worden en jezelf beter voelen?
Your Health Coach maakt van gezond eten een ware passie

Voedingsadvies door een erkend diëtist: het begin van een gezond bestaan

Gezond gaan leven, het is één van de meest gemaakte goede voornemens. Maar het is ook moeilijk vol te houden – tenminste als je niet weet hoe je gevarieerd, lekker en gebalanceerd kan eten.

Your Health Coach zorgt ervoor dat gezond eten geen grote opgave wordt, maar juist iets waar je van kan genieten en een mooie balans in kan vinden. We gaan samen op zoek naar een persoonlijk voedingspatroon waar jij je goed bij voelt en waar genieten van eten nog steeds centraal staat!

Fitter en gezonder worden start met een persoonlijk en evenwichtig voedingspatroon. Met voldoende variatie, en voeding waar je gelukkig van wordt! We leren u graag wat gezonde voeding nu écht is, en hoe we onze doelen met gemak op lange termijn kunnen volhouden!

Wordt je al enthousiast bij het gedacht om al die strenge diëten achter je te laten? Mail ons nu!

Your Health Coach: voedingsadvies waar je écht iets mee bent

Hét kernwoord van onze voedingsbegeleiding? Plezier halen uit je eten. Oprecht plezier. Zonder supplementen of vervangmaaltijden die je handenvol geld kosten. Maar met zuivere ingrediënten, slim gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Een gezonder eetpatroon geeft je ook meer vrijheid. Want af en toe zondigen is geen probleem als de basis van je eten goed zit.

Gezonder én beter in je vel, met voedingsadvies van Your Health Coach

Your Health Coach gaat met jou aan de slag om van je huidige voedingspatroon een haalbaar en gevarieerd voedingspatroon te maken waar jij je goed bij voelt!

Natuurlijk krijg je steeds professioneel advies op het gebied van voeding van een erkende diëtiste. Samen streven we ernaar dat jij je beter in je vel voelt, zichtbaar resultaat verkrijgt en dat je kennis over voeding vergroot, zodat jij daarna alle tools hebt om je gezondheid in eigen handen te nemen! Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Your Health CoachMail ons nu!

Ook via de online tool kan je voortdurend je evolutie opvolgen en slimme tips terugvinden. Helder, overzichtelijk én raadpleegbaar via website of mobiele app.

Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Your Health Coach? Mail ons nu!

Voedingsadvies: stap voor stap naar een duurzaam resultaat

Tijdens de coaching van Your Health Coach krijg je bruikbare tips die je stap voor stap naar een gezond voedingspatroon leiden. Geen wondermiddel voor snel gewichtsverlies – dat werkt enkel contraproductief, maar via een evenwichtig eet- en drinkpatroon waarmee we op een aangenaam en haalbaar tempo naar je doel toewerken!

Zo boeken we duurzame resultaten en vermijden we een jojo-effect. En dat komt je gezondheid helemaal ten goede.

Sportvoeding

Een betere sportprestatie door de aanvulling van belangrijke energiebronnen en voorraden

Een evenwicht vinden tussen een gezonde levensstijl en voeding is niet altijd makkelijk, laat staan dat daar nog eens een sport bijkomt. We bieden voor sporters ook individueel advies aan waarbij we voedingsplannen uitschrijven, aangepast aan de soort training, de duur, frequentie, alsook aangepast aan de training- en wedstrijdmomenten. Door dit advies zorgen we ervoor dat alle belangrijke energiebronnen en voorraden in het lichaam optimaal zijn aangevuld, met als resultaat een betere sportprestatie.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons meteen!

Eetstoornissen

Komaf met jouw eetproblematiek. Een synergie tussen diëtiek en psychologische begeleiding

Onze diëtiste is gespecialiseerd in het behandelen van eetstoornissen. In samenwerking met onze psycholoog staat een team van experten voor jou klaar om samen op jouw tempo de eerste stapjes te zetten naar herstel.

Via voedingsbegeleiding proberen we samen de comfort bubbel te verkennen en op eigen initiatief te verbreden. Er wordt sterk gewerkt op vertrouwen in jezelf en de behandeling. Daarnaast werken we aan het opbouwen van een beter zelfbeeld, het leren ingaan tegen jouw eetstoornis. We werken met een grote dosis zachtheid, empathie, omarming en wederzijds vertrouwen.

We werken naar een intuïtieve eetstijl toe, waar terug leren genieten van eten centraal staat en waar we komaf maken met schuldgevoelens. De eetstoornis consultaties nemen telkens een uur in beslag zodat we samen de ruimte en de tijd nemen om bewuste stapjes vooruit te zetten.  Had je graag meer informatie gehad?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Neem contact op!

Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Your Health Coach? Mail ons nu!