Voeding & Diëtetiek

Maak je keuze:

Gezonder worden en jezelf beter voelen?
Your Health Coach maakt van gezond eten een ware passie

Voedingsadvies door een erkend diëtist: het begin van een gezond bestaan

Gezond gaan leven, het is één van de meest gemaakte goede voornemens. Maar het is ook moeilijk vol te houden – tenminste als je niet weet hoe je gevarieerd, lekker en gebalanceerd kan eten.

Your Health Coach zorgt ervoor dat gezond eten geen opgave, maar een echte passie wordt. Iets waar je veel plezier aan beleeft. En waar je snel resultaten van merkt.

Fitter, gezonder en slanker worden start met een slim en evenwichtig voedingspatroon. Met genoeg variatie én matigheid. Dat aansluit bij smaken die je graag eet. Zodat het geen gigantische inspanning wordt. Maar iets wat je met gemak volhoudt.

Wil je ook voedingsadvies waar je gezonder van wordt? Mail ons nu!

Your Health Coach: voedingsadvies waar je écht iets mee bent

Hét kernwoord van ons voedingsadvies? Plezier halen uit je eten. Oprecht plezier. Zonder supplementen of vervangmaaltijden die je handenvol geld kosten. Maar met zuivere ingrediënten, slim gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Een gezonder eetpatroon geeft je ook meer vrijheid. Want af en toe zondigen is geen probleem als de basis van je eten goed zit.

Gezonder én slanker, met voedingsadvies van Your Health Coach

Your Health Coach biedt je verschillende mogelijkheden om gezond te gaan eten. Jij kiest de methode die het best bij je past.

Natuurlijk krijg je steeds professioneel advies op het gebied van voeding – inclusief gezonde recepten in het Your Health Coach Handboek. Bovendien meten we zorgvuldig jouw lichaam op, om een effectieve aanpak te bepalen. We bepalen je vetpercentage, BMI, spiermassa … Want meten is weten. En weten is onmisbaar voor een duurzaam resultaat.

Ook via de online tool kan je voortdurend je evolutie opvolgen en slimme tips terugvinden. Helder, overzichtelijk én raadpleegbaar via website of mobiele app.

Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Your Health Coach? Mail ons nu!

Voedingsadvies: stap voor stap naar een duurzaam resultaat

Tijdens de coaching van Your Health Coach krijg je bruikbare tips die je stap voor stap naar een gezond voedingspatroon leiden. Geen wondermiddel voor snel gewichtsverlies – dat werkt enkel contraproductief. Maar een evenwichtig eet- en drinkpatroon waarmee je gemiddeld één kilo per week afvalt.

Zo boeken we duurzame resultaten en vermijden we een jojo-effect. En dat komt je gezondheid helemaal ten goede.

Sportvoeding

Een betere sportprestatie door de aanvulling van belangrijke energiebronnen en voorraden

Een evenwicht vinden tussen een gezonde levensstijl en voeding is niet altijd makkelijk, laat staan dat daar nog eens een sport bijkomt. We bieden voor sporters ook individueel advies aan waarbij we voedingsplannen uitschrijven, aangepast aan de soort training, de duur, frequentie, alsook aangepast aan de training- en wedstrijdmomenten. Door dit advies zorgen we ervoor dat alle belangrijke energiebronnen en voorraden in het lichaam optimaal zijn aangevuld, met als resultaat een betere sportprestatie.

Wens je graag meer informatie? Contacteer ons meteen!

Diabetes

Leven met diabetes is een leven lang leren

Als diabeteseducator geven we uitleg over diabetes in zijn volledige context. Praktisch gaat het over een gezonde voeding, over koolhydraten, over wat je moet doen om een hypo (te lage bloedsuiker) of hyper (te hoge bloedsuiker) te bestrijden of te voorkomen, over lichaamsbeweging en levensstijlaanpassingen (bvb. rookstop). Naast de motivatie houd educeren ook de nodige aandacht in voor de sociale problemen die diabetes met zich kan meebrengen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

Neem contact op!

Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Your Health Coach? Mail ons nu!