Team

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en 8 jaar ervaring. Dankzij de groei doorheen de jaren en de ondersteuning van een kwalitatief team, staat Lize in voor alle werkzaamheden in, rondom en achter de schermen van de praktijk om een steeds betere kwaliteit te kunnen garanderen.

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Laura

Tijdens haar opleiding in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent verdiepte Laura zich in emo-eten alsook andere vormen van emotieregulatie technieken. Tijdens haar stage in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen verkreeg Laura een uitgebreide waaier aan vaardigheden om mensen aan een gezonde mentale balans te helpen. Je kan dan ook bij haar terecht voor mentale begeleiding omtrent verscheidene problematieken.

Ninke

Onze erkende diëtiste Ninke ontvangt je met open armen om je meer informatie te geven over al je voedingsvragen en behoeften. Na haar bachelor Voedings-en dieetkunde specialiseerde ze zich in de behandeling van eetstoornissen zoals eetbuitstoornissen, anorexia nervosa en boulimie. Ninke werkt met een intuïtieve, zachte aanpak waar genieten van eten centraal staat, of je nu langskomt voor gewichtsverlies of medische problematieken zoals diabetes of maag-darm problematieken.

Seppe

Seppe is onze kinesist die Jasmien ondersteunt en heeft een bijzondere interesse in spierblessures, knieproblematiek en enkelblessures. Met zijn grote interesse in sport zoekt Seppe samen met jou naar een zo efficiënt en actief mogelijke persoonlijke aanpak om je van je klachten te verhelpen. Verder hecht hij veel belang aan een goede sfeer tijdens de behandeling en is hij in momenteel in opleiding om manueel therapeut te worden. Je kan bij hem ook terecht voor sportkinesitherapie.

Lore

Lore behaalde een diploma in sport en beweging, daarnaast is ze gespecialiseerd in pre- en postnatale training voor mama’s en mama’s in wording. Ze heeft een passie voor pilates en functional training. Bij haar kan je terecht voor een workout boost, ontspanning en feel good moment.

Thomas

Vanuit zijn passie voor sport en het intensief beoefenen van voetbal sinds jonge leeftijd groeide Thomas zijn interesse in het verbeteren van sportprestaties en blessurepreventie d.m.v. van krachttraining.  Thomas combineert een freelance HR job met de job van personal trainer bij Your Health Coach. Daarnaast schoolde hij zich bij tot NASM personal trainer.Verschillende werelden, maar wel met dezelfde focus: helpen ontwikkelen van mensen.

Marlies

Marlies heeft haar carriere gestart in de modesector waarbij ze haar fulltime werk steeds combineerde met het geven van coaching binnen het Crossfit en fitness circuit. Hierna heeft ze haar gevoel en passie voor sport en gezondheid gevolgd, waardoor ze haar verder heeft bijgeschoold tot NASM personal trainer. Ze is een veelzijdige trainster die jou kan begeleiden bij de eerste stappen naar een gezond beweegpatroon, begeleiden binnen pre- en postnatale trainingen tot kracht- en conditie trainingen van het hoogste niveau.

Robin

Robin studeerde Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie en behaalde het Postgraduaat Performance Coaching. Als hij niet aan het trainen is in de gym vind je hem waarschijnlijk wel terug in zijn kajak. Met een achtergrond in CrossFit, verschillende vormen van krachttraining en kajak op internationaal niveau helpt hij jou om je gezonder, sterker en beter in jouw vel te voelen. De glimlach en het Gents accent krijg je er gratis bij!

Veerle

Al van kinds af aan is Veerle telkens opzoek naar actie en sport: vroeger met een recreatieve focus op tennis, de laatste jaren is dit geëvolueerd naar het fervent beoefenen van crossfit en lopen. Komende uit de marketing sector, heeft ze besloten haar grootste passie te volgen en gecertificeerd personal trainer te worden. Met veel enthousiasme en een focus op functional training, staat ze klaar om je te voorzien van veelzijdige trainingen op maat van je doelen, mét een grote fun-factor.

Ziggy

Brazilian Jiu Jitsu, Thai Box, Fitness, MMA & Yoga. Sport is de optimale uitdaging voor Ziggy om zichzelf tot het uiterste te pushen. Met zowel de motivatie als zijn passie voor gezondheid en mensen begeleiden, was de NASM-opleiding de juiste stap om zich te verdiepen binnen Personal Training. Van beginnende naar ervaren sporters, jong en oud helpt Ziggy jou met het behalen van je doelen.

Laura

Meer informatie volgt binnenkort.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!