Team

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en jaren ervaring. Gaande van personal training en strongman, naar yoga, pilates en pre- en postnatale trainingen. Lize heeft ook de Chivo voedingsopleiding gevolgd waarbij ze ondersteuning biedt voor de dietist.

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Laura

Tijdens haar opleiding in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent verdiepte Laura zich in emo-eten alsook andere vormen van emotieregulatie technieken. Tijdens haar stage in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen verkreeg Laura een uitgebreide waaier aan vaardigheden om mensen aan een gezonde mentale balans te helpen. Je kan dan ook bij haar terecht voor mentale begeleiding omtrent verscheidene problematieken.

Deborah

Van jongs af aan heeft Deborah verschillende sportdisciplines uitgeoefend waaronder atletiek, zwemmen en krachttraining. Vanuit deze interesse heeft ze voor een sportieve bijscholing gekozen en is ze een gecertificeerd NASM trainer. Daarnaast heeft Deborah reeds jaren professionele ervaring in het coachen en trainen van mensen op vlak van softskills. Dit combineert ze graag met haar passie voor sport, zodat je naast de fysieke trainingen ook kan ook rekenen op mental coaching. Zo voel je je niet alleen fit en fysiek sterker, maar werk je ook aan de juiste mindset en attitude om je doelstellingen te realiseren.

Dominique

Met een bachelor Lichamelijke opvoeding – Fitness en een postgraduaat functional training op zak helpt Dominique vanuit zijn passie voor sport en beweging je graag om al je sportieve doelen te bereiken. Ook atleten die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen zijn welkom voor sportsperformance coaching en advies.

Jan

Al van kleins af is Jan een gepassioneerd sporter (voetbal, tennis en recentelijk ook golf). Na het beëindigen van zijn opleiding Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie volgde hij een postgraduaat Functional Training. Mede door blessureleed ervaarde hij zelf dat een gezond en functioneel lichaam de basis is van alles. Voor Jan is het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en dat hij of zij plezier beleeft aan bewegen, zodat er samen kan gewerkt worden naar het vooropgestelde doel.

Cara

Na het behalen van haar diploma als orthomoleculair therapeut volgens kPNI Belgium, vond Cara haar passie in het coachen naar metabole flexibiliteit en gezondheid in combinatie met het bouwen van duurzame gewoonten om de gewenste resultaten te bekomen. Je kan bij haar terecht voor aanpassingen in voeding- en levensstijl die haalbaar zijn op lange termijn. Ook om de onderliggende oorzaak van een chronische gezondheidsprobleem aan te pakken, kan je bij haar terecht.

Marlies

Meer informatie volgt binnenkort.

Joren

Tijdens zijn bacheloropleiding Sport & Bewegen specialiseerde Joren zich in het begeleiden van competitiesporters en werkte hij samen met enkele Olympische atleten. Je kan bij hem dan ook terecht voor performance en blessurepreventie training. Daarnaast onderlijnt hij dat een gezonder lichaam leidt tot een beter functioneren in zowel het dagelijkse als het zakelijke leven. Ook hierbij helpt Joren jou graag verder.

Arno

Al sinds mijn jonge jaren is sport een belangrijke invulling in mijn leven geweest. Van de voetbalwereld, ben ik overgegaan via krachttraining naar het beoefenen van Crossfit. Dit alles leidde tot de opleidingen Revalidatiewetenschappen & ‘NASM Personal Trainer’ en mijn huidig lopende postgraduaat-opleiding ‘Functional training’. Op basis van verworven vaardigheden tracht ik een op maat gemaakt programma op te stellen voor elke klant. Ook de (competitie)sporter die zijn/haar prestatie op het veld een boost wil geven is meer dan welkom voor een sportperformance en/of blessurepreventie training.

 

Werner

Werner studeerde in 2016 af als sportkinesist aan de Universiteit Antwerpen en begon tijdens zijn stages als enthousiaste verzorger bij zijn lokale voetbalclub waar hij heel wat ervaring verzamelde in de voetbalwereld. Naast algemene klachten, sportblessures, blessurepreventie, kinesiotaping en littekentherapie, kan je ook bij hem terecht voor advies en behandeling van postoperatieve littekens en brandwonden.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!