fbpx

Team

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en jaren ervaring. Gaande van personal training en strongman, naar yoga, pilates en pre- en postnatale trainingen. Lize heeft ook de Chivo voedingsopleiding gevolgd waarbij ze ondersteuning biedt voor de dietist.

Kamiel

Na het behalen van zijn Master diploma LO & Bewegingswetenschappen aan de KU Leuven, zijn Trainer A Wielrennen diploma aan de VTS en zijn Bachelor diploma Voeding- en dieetkunde aan UCLL heeft hij van sport coaching en voedingsbegeleiding zijn expertise gemaakt. Als erkend diëtist begeleidt Kamiel jou op een ‘to the point’ manier naar jouw doelstellingen. Hiernaast staat deze Fiets Performance Trainer voor jou klaar om je optimaal te testen en te begeleiden naar jouw fietsdoelen door middel van op maat gemaakte trainingsschema’s en opvolging.

Kim

Als bewegingsdeskundige en podoloog, is Kim een zeer mooie aanvulling binnen dit team. Graag helpt ze jou verder bij het optimaliseren van jouw wandel-, loop- en sportpatroon al dan niet met behulp van podologische zolen. Als fervente loopster zal ze met veel plezier jouw looptechniek analyseren en verbeteren. Nagel- en voetproblematiek kennen voor haar geen geheimen en behoren ook tot haar takenpakket.

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Blaine

Blaine startte zijn personal training carrière in 2005 als beweging- en welzijnscoach. Naast personal training is hij yoga teacher. Met een no-nonsense technische en wetenschappelijke achtergrond gaat hij tijdens de trainingen te werk. Blaine is afkomstig vanuit Canada en is hierbij ook onze engelstalige trainer. Hij ondersteunt Your Health Coach als team manager en is gespecialiseerd sportperformance trainer.

Jeroen

Balans is de sleutel tot een gezond leven. Bewegen, eten en ontspannen moeten centraal staan. Jeroen helpt je graag met het bereiken van deze balans zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Met een NASM personal trainer diploma en als voedingsdeskundige Precision Nutrition en andere certificaten zoals voedings- en dieetleer en food production, kan hij jou met wetenschappelijke kennis helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Jan

Al van kleins af is Jan een gepassioneerd sporter (voetbal, tennis en recentelijk ook golf). Na het beëindigen van zijn opleiding Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie volgde hij een postgraduaat Functional Training. Mede door blessureleed ervaarde hij zelf dat een gezond en functioneel lichaam de basis is van alles. Voor Jan is het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en dat hij of zij plezier beleeft aan bewegen, zodat er samen kan gewerkt worden naar het vooropgestelde doel.

Dominique

Met een bachelor Lichamelijke opvoeding – Fitness en een postgraduaat functional training op zak helpt Dominique vanuit zijn passie voor sport en beweging je graag om al je sportieve doelen te bereiken. Ook atleten die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen zijn welkom voor sportsperformance coaching en advies.

Fabian

Fabian heeft zijn wetenschappelijk onderbouwde opleidingen gevolgd in Nederland en Amerika. Als jongste trainer van ons team zal hij jou kunnen begeleiden bij een fittere levensstijl, afslanken of spiergroei. Door zijn eigen doelen te bereiken staat hij sindsdien ook sterker en zelfzekerder in het leven. Met kleine aanpassingen in uw levensstijl kunnen we stap voor stap mooie resultaten bekomen.

Deborah

Van jongs af aan heeft Deborah verschillende sportdisciplines uitgeoefend waaronder atletiek, zwemmen en krachttraining. Vanuit deze interesse heeft ze voor een sportieve bijscholing gekozen en is ze een gecertificeerd NASM trainer. Daarnaast heeft Deborah reeds jaren professionele ervaring in het coachen en trainen van mensen op vlak van softskills. Dit combineert ze graag met haar passie voor sport, zodat je naast de fysieke trainingen ook kan ook rekenen op mental coaching. Zo voel je je niet alleen fit en fysiek sterker, maar werk je ook aan de juiste mindset en attitude om je doelstellingen te realiseren.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!