Team

Lize

In 2014 richtte Lize ‘Your Health Coach op. Dankzij de groei doorheen de jaren en de ondersteuning van een kwalitatief team, staat Lize in voor de verdere ontwikkelen van het concept en product van Your Health Coach en corporate well-being scale-up, Mighty Health. Ook werkt Lize rondom en achter de schermen van de praktijk om een steeds betere kwaliteit te kunnen garanderen.

Michal

Als mede-eigenaar staat Michal in voor de verdere groei en optimalisatie van Your Health Coach. Hiernaast heeft Michal een tweede bedrijf binnen human resources, genaamd Mighty Monday. Vanuit het hart voor deze business, wenst hij zijn HR aanbod verder uit te breiden en zal Your Health Coach hierin bijstaan binnen het Mighty Health, corporate well-being aanbod.

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Jolien

Jolien heeft haar opleiding Kinesitherapie genoten aan de Universiteit van Antwerpen. Hierbij is zij gespecialiseerd binnen musculoskeletale klachten. Voor haar is het belangrijk om de patiënt in zijn geheel te zien en samen een persoonlijk therapieplan op maat op te stellen. Om er voor te zorgen dat ze het volledige plaatje van jou kan verkrijgen, volgt zij haar opleiding osteopathie bij FICO. Ook kan je bij Jolien terecht voor dry needling.

Bas

Meer informatie over kinesist Bas volgt binnenkort.

Michelle

Meer informatie over dietiste Michelle volgt binnenkort.

Laura

Tijdens haar opleiding in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent verdiepte Laura zich in emo-eten alsook andere vormen van emotieregulatie technieken. Tijdens haar stage in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen verkreeg Laura een uitgebreide waaier aan vaardigheden om mensen aan een gezonde mentale balans te helpen. Je kan dan ook bij haar terecht voor mentale begeleiding omtrent verscheidene problematieken.

Robin

Robin studeerde Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie en behaalde het Postgraduaat Performance Coaching. Als hij niet aan het trainen is in de gym vind je hem waarschijnlijk wel terug in zijn kajak. Met een achtergrond in CrossFit, verschillende vormen van krachttraining en kajak op internationaal niveau helpt hij jou om je gezonder, sterker en beter in jouw vel te voelen. De glimlach en het Gents accent krijg je er gratis bij!

Lore

Lore behaalde een diploma in sport en beweging, daarnaast is ze gespecialiseerd in pre- en postnatale training voor mama’s en mama’s in wording. Ze heeft een passie voor pilates en functional training. Bij haar kan je terecht voor een workout boost, ontspanning en feel good moment.

Thomas

Vanuit zijn passie voor sport en het intensief beoefenen van voetbal sinds jonge leeftijd groeide Thomas zijn interesse in het verbeteren van sportprestaties en blessurepreventie d.m.v. van krachttraining.  Thomas combineert een freelance HR job met de job van personal trainer bij Your Health Coach. Daarnaast schoolde hij zich bij tot NASM personal trainer.Verschillende werelden, maar wel met dezelfde focus: helpen ontwikkelen van mensen.

Marlies

Marlies heeft haar carriere gestart in de modesector waarbij ze haar fulltime werk steeds combineerde met het geven van coaching binnen het Crossfit en fitness circuit. Hierna heeft ze haar gevoel en passie voor sport en gezondheid gevolgd, waardoor ze haar verder heeft bijgeschoold tot NASM personal trainer. Ze is een veelzijdige trainster die jou kan begeleiden bij de eerste stappen naar een gezond beweegpatroon, begeleiden binnen pre- en postnatale trainingen tot kracht- en conditie trainingen van het hoogste niveau.

Veerle

Al van kinds af aan is Veerle telkens opzoek naar actie en sport: vroeger met een recreatieve focus op tennis, de laatste jaren is dit geëvolueerd naar het fervent beoefenen van crossfit en lopen. Komende uit de marketing sector, heeft ze besloten haar grootste passie te volgen en gecertificeerd personal trainer te worden. Met veel enthousiasme en een focus op functional training, staat ze klaar om je te voorzien van veelzijdige trainingen op maat van je doelen, mét een grote fun-factor.

Deborah

Van jongs af aan heeft Deborah verschillende sportdisciplines uitgeoefend waaronder atletiek, zwemmen en krachttraining. Vanuit deze interesse heeft ze voor een sportieve bijscholing gekozen en is ze gecertificeerd NASM trainer. Daarnaast heeft Deborah reeds jaren professionele ervaring als learning & development expert en (zelf)leiderschapscoach. “In je kracht (blijven) staan” heeft voor Deborah dus meerdere betekenissen. Fysieke gezondheid en mentaal welzijn gaan hand in hand samen als je aan het roer wil staan van jouw leven.

Kobe

Afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie volgde Kobe een verkort traject sportmanagement. Met zijn voorliefde voor sport is hij sinds jongs af aan gebeten door sport en gezondheid. Doorheen de jaren maakte hij de switch van teamsporten naar krachttraining. Als personal trainer wenst Kobe zoveel mogelijk mensen te helpen om fit en gezond door het leven te kunnen gaan. Zelf beoefent hij calisthenics en kan je hem terugvinden in het zwembad.

Tristan

Tristan heeft zich, naast zijn liefde voor muziek, gespecialiseerd als personal trainer binnen  sport en krachttraining bij NASM. Met geavanceerde technieken wil hij jou helpen om je zo sterk, fit en gezond mogelijk te laten voelen, en tegelijkertijd jou laten ontdekken waartoe jouw lichaam in staat is. Buiten de sportschool kun je hem vinden bij zijn geliefde instrumenten. Zijn missie is om krachttraining leuk en toegankelijk te maken voor iedereen!

Laura

Meer informatie over personal trainer Laura volgt binnenkort.

Gwenny

Gwenny is bij Your Health Coach en Mighty Health voornamelijk achter de schermen actief. Hierbij biedt zij ondersteuning binnen het financiele aspect en boekhouding.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!