Team

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en 8 jaar ervaring. Dankzij de groei doorheen de jaren en de ondersteuning van een kwalitatief team, staat Lize in voor alle werkzaamheden in, rondom en achter de schermen van de praktijk om een steeds betere kwaliteit te kunnen garanderen.

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Laura

Tijdens haar opleiding in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Gent verdiepte Laura zich in emo-eten alsook andere vormen van emotieregulatie technieken. Tijdens haar stage in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen verkreeg Laura een uitgebreide waaier aan vaardigheden om mensen aan een gezonde mentale balans te helpen. Je kan dan ook bij haar terecht voor mentale begeleiding omtrent verscheidene problematieken.

Deborah

Van jongs af aan heeft Deborah verschillende sportdisciplines uitgeoefend waaronder atletiek, zwemmen en krachttraining. Vanuit deze interesse heeft ze voor een sportieve bijscholing gekozen en is ze een gecertificeerd NASM trainer. Daarnaast heeft Deborah reeds jaren professionele ervaring in het coachen en trainen van mensen op vlak van softskills. Dit combineert ze graag met haar passie voor sport, zodat je naast de fysieke trainingen ook kan ook rekenen op mental coaching. Zo voel je je niet alleen fit en fysiek sterker, maar werk je ook aan de juiste mindset en attitude om je doelstellingen te realiseren.

Dominique

Met een bachelor Lichamelijke opvoeding – Fitness en een postgraduaat functional training op zak helpt Dominique vanuit zijn passie voor sport en beweging je graag om al je sportieve doelen te bereiken. Ook atleten die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen zijn welkom voor sportsperformance coaching en advies.

Jan

Al van kleins af is Jan een gepassioneerd sporter (voetbal, tennis en recentelijk ook golf). Na het beëindigen van zijn opleiding Lichamelijke Opvoeding & Bewegingsrecreatie volgde hij een postgraduaat Functional Training. Mede door blessureleed ervaarde hij zelf dat een gezond en functioneel lichaam de basis is van alles. Voor Jan is het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt en dat hij of zij plezier beleeft aan bewegen, zodat er samen kan gewerkt worden naar het vooropgestelde doel.

Cara

Na het behalen van haar diploma als orthomoleculair therapeut volgens kPNI Belgium, vond Cara haar passie in het coachen naar metabole flexibiliteit en gezondheid binnen voedingsbegeleiding en personal training. Je kan bij haar terecht voor aanpassingen in voeding- en levensstijl die haalbaar zijn op lange termijn. Ook om de onderliggende oorzaak van een chronische gezondheidsprobleem aan te pakken, kan je bij haar terecht.

Marlies

Marlies heeft haar carriere gestart in de modesector waarbij ze haar fulltime werk steeds combineerde met het geven van coaching binnen het Crossfit en fitness circuit. Hierna heeft ze haar gevoel en passie voor sport en gezondheid gevolgd, waardoor ze haar verder heeft bijgeschoold tot NASM personal trainer. Ze is een veelzijdige trainster die jou kan begeleiden bij de eerste stappen naar een gezond beweegpatroon, begeleiden binnen pre- en postnatale trainingen tot kracht- en conditie trainingen van het hoogste niveau.

Noa

In het voorjaar van 2022 heeft Noa haar diploma behaald binnen voeding en dieetleer met een specialisatie voor sportvoeding. Tijdens dit opleidingstraject volgde Noa de personal trainer opleiding bij NASM. Door haar voorliefde voor sport en gezondheid leek dit haar een ideale combinatie te zijn. Noa is enorm leergierig waardoor ze zich in het najaar van 2022 zal bijscholen binnen de orthomoleculaire voedingstherapie.

Veerle

Al van kinds af aan is Veerle telkens opzoek naar actie en sport: vroeger met een recreatieve focus op tennis, de laatste jaren is dit geëvolueerd naar het fervent beoefenen van crossfit en lopen. Komende uit de marketing sector, heeft ze besloten haar grootste passie te volgen en gecertificeerd personal trainer te worden. Met veel enthousiasme en een focus op functional training, staat ze klaar om je te voorzien van veelzijdige trainingen op maat van je doelen, mét een grote fun-factor.

Casper

Na het behalen van de bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie heeft Casper het postgraduaat Functional Trainer gevolgd om zich te verdiepen in personal training en zo van zijn passie zijn beroep te maken. Hij is zelf veel met sport en voeding bezig en inspireert graag anderen om het eigen lichaam beter te leren kennen. Ergonomisch advies geven en mensen motiveren om meer te bewegen vindt hij geweldig.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!