Bedrijven

Wat bieden we jou aan

Het corporate well-being aanbod van Your Health Coach is een op maat gemaakt holistisch concept van zusterbedrijf Mighty Health. Via deze webpagina geven we jou alvast een eerste indruk van onze werkwijze. Wens je alle informatie terug te vinden op één webpagina, bezoek de website Mighty Health van Mighty Health en plan jouw 15 minuten verkennend gesprek meteen in!

Teambuilding

Alle gezonde voordelen in één wervelend pakket!

Op zoek naar een originele, verrassende teambuilding voor je medewerkers? Combineer groepsgevoel met gezondheid en maak je werknemers écht enthousiast. Met een teambuilding door Your Health Coach gaat iedereen weer fris en enthousiast aan het werk. We bundelen onze gezonde activiteiten op maat van jouw bedrijf en maken er een onvergetelijke activiteit van.

Hoe dat in zijn werk gaat, dat bekijken we samen. Een halve of een hele dag: jij kiest. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • ’s Ochtends van start met een boeiend seminarie over gezonde voeding…
  • …gevolgd door een uitdagende groepstraining …
  • …daarna samen aan tafel voor een evenwichtige lunch…
  • …waarna iedereen deelneemt aan een workshop over rugscholing…
  • … om dan de dag af te sluiten met een heerlijk rustgevende yogasessie.

Teambuildings kunnen doorgaan in onze praktijk, maar ook op locatie – in je bedrijf of ergens anders.

Wekelijkse fit company trainingen

= Energie opdoen om energie te geven.

Tijdens onze leuke, ontspannende en korte sessies kom je tot rust – om er daarna weer voluit tegenaan te gaan. Je geniet van een deugddoende sessie onder leiding van een ervaren trainer. Zodat je de namiddag- of ochtendvermoeidheid probleemloos van je afschudt.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Een ontspannende yogasessie
  • Een weldadige Pilates-sessie
  • Een energierijke kracht en conditionele training sessie

Deze trainingen kunnen plaatsvinden bij jou op kantoor of in onze praktijkruimte. Heb je een vergaderzaaltje dat niet wordt gebruikt? Perfect! Wij toveren het om tot een oase van ontspanning – of net van inspanning. Onze sessie zijn gemakkelijk in te richten en bijzonder laagdrempelig. Iedereen is welkom – ongeacht de fysieke conditie.

Wil jij jouw medewerkers een make-over geven en hen binnen een periode van 3, 6 of 12 maanden weer fit en gezond laten voelen? Dan is het ‘Mighty Health’ traject wellicht iets voor jouw bedrijf.

Eén tot twee keer per week komt er een trainer of medische begeleider (kinesist, psycholoog, dietist) bij jou langs op kantoor of voorzien we de coachingssessies bij ons in de praktijk of online.

We starten met een screening van de medewekers van jouw bedrijf. Hierna rapporteren we de resultaten en stellen we een persoonlijk plan op, op basis van jullie noden. Wensen jullie in te zetten op training, voeding, slaap, mentaal welzijn of vitaliteit? We bieden deze geheel op maat aan. In deze periode stomen we iedereen klaar om nieuwe gewoonten, eigen te maken.

Ook remote blijven we jouw medewerkers stimuleren en ondersteunen via de Mighty Health app. Sport zelfstandig of in groep op kantoor of thuis. Volg een persoonlijk voedingsplan, meet jouw progressie. Lees artikels en bekijk video’s over slaap, mentaal welzijn en vitaliteit. Of wat dacht je van een maandelijkse team challenge? We voorzien ze allemaal!

Ontdek het gehele aanbod en concept via de Mighty Health website!

Samenwerkingen

Gezonde bedrijven waar we mee samenwerken: C&A (België & Duitsland), Sentiance, Easyfairs, TriFinance, Universiteit Antwerpen, Kinepolis Antwerpen, ADM Antwerp, Provinciehuis Antwerpen, Toreon, Recordati, Yuki, GZA Ziekenhuizen, Fietsen De Geus, …

Ben jij het volgende fitte bedrijf dat zowel online, op kantoor of outdoor wil sporten? Contacteer ons nu voor meer informatie en een vrijblijvend verkennend gesprek.

Succesverhalen

Recordati

Enkele uren na een ingeving tijdens de vakantie om ons bedrijf fitter te maken en wat rondsturen naar ad random coaches, kreeg ik al een enthousiast en concreet antwoord met datumvoorstel voor overleg.

De snelheid van reactie, het meedenken en flexibiliteit brachten ons al snel tot een topconcept om uit te rollen binnen de 2 weken.  De online lessen waren steeds op een super leuke manier gegeven met veel energie, interactie en de nodige humor erbij. Ook het tussentijds optimaliseren en bijsturen van het concept maakt dat Recordati nu een pak fitter is dankzij Lize en haar team!

Provinciehuis Antwerpen

Sinds 2019 geeft Lize pilates les aan het provinciepersoneel. Zelf stond ik altijd sceptisch tegenover pilates, wegens het imago van “te kalm en saai”.

Niets is minder waar! Na elke les heb ik terug energie, en wordt wéér maar eens bewezen dat de oefeningen geen herhaling zijn, maar dat we steeds beter werken aan ademhaling, correcte houding en volhouding (!).

Lize heeft een fijne en rustige aanpak, met de haar zo typische humor. Tof!

Ze stuurt de groep en corrigeert individueel en neemt je langzaam mee naar een verbetering van je conditie. Een week wat minder fit? Géén probleem, dan werken we volgende keer wat harder. Tijdens het moeilijke jaar 2020 ging Lize online en werd ze een wekelijks lichtpuntje.

Uren achter je PC thuis maakt je strammer en mentaal onrustig, maar daar was Lize…de rustige baken in conditieland!

Wij zijn fan!

Neem contact op!

Meer weten over onze teambuildings, wekelijkse trainingen of het complete holistisch pakket voor bedrijven? Mail ons nu!