Personal Training

Personal training door Your Health Coach:
bereik méér met een coach aan je zijde

Personal training: onmisbaar voor duurzame resultaten

Wil je voluit gaan voor een gezonder leven? Door af te vallen, fitter te worden – of gewoon: meer te bewegen? Dan kan je ervoor kiezen om op je eentje te beginnen sporten. De grote fitnessclubs zijn echter vaak onoverzichtelijk en druk. Bovendien is het niet gemakkelijk om zelf een krachtig trainingsschema op te stellen.

De oplossing? Een personal trainer. Iemand die je bijstaat in het bereiken van joúw doelstellingen. Iemand die een helder, haalbaar plan opstelt en samen met jou tot aan de finish gaat. En met wie je samen duurzame resultaten behaalt als je wilt.

We helpen je graag

Afvallen
Fitter worden
Conditie verbeteren
Spierkracht vergroten
Revalideren
Trainen wegens rugklachten

Your Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons en ontdek de mogelijkheden!

De slimme aanpak van jouw personal trainer

Om doeltreffend te werken, is het belangrijk om jouw ambities stapsgewijs aan te pakken. Your Health Coach staat garant voor een methodische aanpak die gegarandeerd vruchten afwerpt.

Hoe gaan we te werk:

Je sport en traint op je eigen tempo: één, twee of drie keer per week. Saai wordt het nooit! Jij kiest welke oefeningen je het meest interessant vindt. Samen zoeken we naar de perfecte balans tussen kracht en conditie met een efficiënte functionele training.

Een doeltreffend herstel na blessure of revalidatie

Als je wilt aansterken na een blessure of revalidatie, kan jouw personal coach je ondersteunen bij je herstel. Met behulp van stretch-, stabilisatie- en mobilisatie-oefeningen vergroten we je spierkracht op je eigen tempo. Zodat je geleidelijk aan weer helemaal de oude wordt.

Dankzij de oefeningen van jouw personal coach ondersteun je jouw revalidatie doordacht en effectief. We zijn dan ook trots op onze vele klanten die het beste van zichzelf geven, ongeacht hun blessure of prothese. Samen bouwen we je spiermassa weer op en zorgen we voor een fysieke evolutie waar jij je goed bij voelt.

Personal training: tips, advies en begeleiding

Je personal trainer staat je bij tijdens het sporten en bij het bepalen van een effectieve strategie voor jouw doelen. Maar er is meer. Je kan op Your Health Coach vertrouwen voor bruikbaar professioneel advies over voeding en training.

Wij geloven niet in een strikt dieet met verbod na verbod. We passen een gezond en gebalanceerd eetpatroon toe dat aansluit bij jouw ambities en bewegingsplan. Want onze aanpak is dan wel bijzonder efficiënt – hij is vooral ook uitdagend en leuk.

Online coaching door je personal trainer

Wist je dat je bij Your Health Coach op elk moment gebruik kan maken van onze online coaching tool?

Onze online coaching is de beste oplossing voor mensen die ook buiten de sessies met hun personal trainer voluit willen gaan voor resultaat. Je bedient het eenvoudig via de website of via de mobiele app!

Je vindt er:

  • gepersonaliseerde trainingsschema’s voor thuis
  • een gepersonaliseerd voedingsplan
  • een helder beeld van jouw evolutie
  • feedback van je personal trainer

Deze online coaching is inbegrepen bij het nemen van personal training of duo personal training sessies.

Your Health Coach Personal Trainer Online

Online coaching: beschikbaar voor iédereen!

Wist je dat je ook enkel voor onze online coaching kan kiezen? Deze handige dienst is gratis voor sporters die een beroep doen op onze personal training. Maar ook niet-klanten kunnen intekenen op dit gezonde, gepersonaliseerde en effectieve platform.

Hoe dat werkt?

  • Je komt bij ons op gesprek.
  • We doen een volledige lichaamsanalyse en een fysieke screening.
  • Onze professionals stellen een gepersonaliseerd trainingsschema voor je op.
  • Je logt in en ontdekt voedingsadvies, voorbeeldoefeningen en trainingsschema’s op maat, die je op je eigen tempo kan volgen, waar je maar wilt.

Your Health Coach ligt in hartje Berchem – net naast de kerk – en is eenvoudig bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer. Met de auto komen kan ook! Er is namelijk parking voor de deur.

Mail nu jouw personal trainer en zet de eerste stap naar een gezonder leven!

Neem contact op!

Mail nu jouw personal trainer en zet de eerste stap naar een gezonder leven!