fbpx

Personal Training

Personal training door Your Health Coach:
bereik méér met een coach aan je zijde

Personal training: onmisbaar voor duurzame resultaten

Wil je voluit gaan voor een gezonder leven? Door af te vallen, fitter te worden – of gewoon: meer te bewegen? Dan kan je ervoor kiezen om op je eentje te beginnen sporten. De grote fitnessclubs zijn echter vaak onoverzichtelijk en druk. Bovendien is het niet gemakkelijk om zelf een krachtig trainingsschema op te stellen.

De oplossing? Een personal trainer. Iemand die je bijstaat in het bereiken van joúw doelstellingen. Iemand die een helder, haalbaar plan opstelt en samen met jou tot aan de finish gaat. En met wie je samen duurzame resultaten behaalt als je wilt.

We helpen je graag

Afvallen
Fitter worden
Conditie verbeteren
Spierkracht vergroten
Revalideren
Trainen wegens rugklachten
Zwangerschap

Your Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons en ontdek de mogelijkheden!

De slimme aanpak van jouw personal trainer

Om doeltreffend te werken, is het belangrijk om jouw ambities stapsgewijs aan te pakken. Your Health Coach staat garant voor een methodische aanpak die gegarandeerd vruchten afwerpt.

Hoe gaan we te werk:

Je sport en traint op je eigen tempo: één, twee of drie keer per week. Saai wordt het nooit! Jij kiest welke oefeningen je het meest interessant vindt. Samen zoeken we naar de perfecte balans tussen kracht en conditie met een efficiënte functionele training.

Een doeltreffend herstel na blessure of revalidatie

Als je wilt aansterken na een blessure of revalidatie, kan jouw personal coach je ondersteunen bij je herstel. Met behulp van stretch-, stabilisatie- en mobilisatie-oefeningen vergroten we je spierkracht op je eigen tempo. Zodat je geleidelijk aan weer helemaal de oude wordt.

Dankzij de oefeningen van jouw personal coach ondersteun je jouw revalidatie doordacht en effectief. We zijn dan ook trots op onze vele klanten die het beste van zichzelf geven, ongeacht hun blessure of prothese. Samen bouwen we je spiermassa weer op en zorgen we voor een fysieke evolutie waar jij je goed bij voelt.

Personal training: tips, advies en begeleiding

Je personal trainer staat je bij tijdens het sporten en bij het bepalen van een effectieve strategie voor jouw doelen. Maar er is meer. Je kan op Your Health Coach vertrouwen voor bruikbaar professioneel advies over voeding en training.

Wij geloven niet in een strikt dieet met verbod na verbod. We passen een gezond en gebalanceerd eetpatroon toe dat aansluit bij jouw ambities en bewegingsplan. Want onze aanpak is dan wel bijzonder efficiënt – hij is vooral ook uitdagend en leuk.

Personal training tijdens en na de zwangerschap

Een zwangerschap kan best ingrijpend zijn. Plots verandert je lichaam, het groeit en schittert – maar krijgt ook te maken met kwaaltjes waar je daarvoor geen last van had. Na je bevalling moet je jouw lichaam weer opnieuw leren kennen. En wil je natuurlijk ook weer je oude sportieve zelf worden.

Door verantwoord te trainen tijdens én na de zwangerschap, maak je jouw lichaam sterker en gezonder. Je maakt het bovendien weerbaarder tegen de impact van alle fysieke veranderingen. En je zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen kwaaltjes die na de bevalling kunnen optreden.

Personal training bij zwangerschap: alles op jouw tempo

Jij bent niet hetzelfde als andere vrouwen – en ook je zwangerschap verloopt op een unieke manier. Daarom is het belangrijk om te starten met een intakegesprek. Alleen zo kunnen we een volledig uitgewerkt, persoonlijk trainingsprogramma op touw zetten dat zich richt op jouw doelen.

Wil je tijdens de zwangerschap je lichaam versterken, of na de zwangerschap op een veilige, verantwoorde manier terug in vorm geraken? Alles kan, je hoeft het maar te zeggen.

Personal training zwangerschap: wat kan je verwachten?

De trainingen richten zich voornamelijk op het versterken van je core en de bekkenbodem. Die hebben een sterke impact op je fysieke welzijn tijdens je zwangerschap – en helpen je om vlot te herstellen na je bevalling.

Je hoeft niet bang te zijn: je lichaam wordt op geen enkel moment overvraagd. Je bouwt een stevige basis op en went aan het sporten met je veranderende of veranderde lichaam. Zo focussen we ons op:

  • functionele bewegingen
  • een goede ademhaling
  • een gezond bewegingspatroon tijdens trainingen én in het dagelijkse leven

Personal training zwangerschap: nabije opvolging

Je wordt gedurende het hele traject opgevolgd door je persoonlijke trainer. Het is belangrijk dat je de trainingen goed doseert. Trainingen bij zwangerschap of postnatale trainingen worden opgedeeld in sessies van één of een half uur. Onze diëtisten ondersteunen je bovendien met een aangepast voedingsschema.

Wil je meer weten over personal training bij zwangerschap of na de bevalling? Contacteer ons nu!

Online coaching door je personal trainer

Wist je dat je bij Your Health Coach op elk moment gebruik kan maken van onze online coaching tool?

Onze online coaching is de beste oplossing voor mensen die ook buiten de sessies met hun personal trainer voluit willen gaan voor resultaat. Je bedient het eenvoudig via de website of via de mobiele app!

Je vindt er:

  • gepersonaliseerde trainingsschema’s voor thuis
  • een gepersonaliseerd voedingsplan
  • een helder beeld van jouw evolutie
  • feedback van je personal trainer

Deze online coaching is inbegrepen bij het nemen van personal training of duo personal training sessies.

Your Health Coach Personal Trainer Online

Neem contact op!

Mail nu jouw personal trainer en zet de eerste stap naar een gezonder leven!