Sports Performance Training

Sports performance coaching met Your Health Coach

Als sporter en atleet wil je voortdurend je grenzen verleggen, zodat je nog betere resultaten kan behalen. Je wilt de juiste balans vinden tussen het uitdagen van je lichaam – en het verzorgen ervan. Your Health Coach biedt voortaan ook Performance Coaching aan voor competitieve atleten. Je programma wordt volledig op maat ontwikkeld, ook qua duurtijd en frequentie.

Sports Performance Coaching: wat is het?

Bij Performance Coaching haal je het maximum uit je lichaam, zodat het de juiste prestaties neerzet op het juiste moment. Elk aspect dat jouw resultaten kan optimaliseren, komt aan bod:

Verhoogde snelheid en souplesse
Betere krachtprestaties
Een betere VO2 max
Betere proprioceptie en lichaamsbewustzijn
Snellere reflexen
Meer snelheid en kracht
Betere mobiliteit en flexibiliteit
Hogere weerstand tegen letsels en blessures

Hoe werkt Sports Performance Coaching?

Bij Your Health Coach ga je één-op-één aan de slag met jouw persoonlijke coach. Maar ook de coaching van volledige teams behoort tot de mogelijkheden – op locatie of bij ons in het centrum. We stellen een programma op maat op, dat wordt afgestemd op jouw gewenste resultaten. Daarbij combineren we de laatste inzichten uit de sportwetenschappen met holistische methodes zoals yoga, ademhalingsoefeningen, proprioceptietraining en een brede waaier aan bewegingsoefeningen.

Zo richten we ons ook op het versterken van je lijf, zodat het beter bestand is tegen blessures en letsels. Maar ook specifieke vaardigheden kunnen aangeleerd worden. Je wint aan kracht, verbetert je snelheid en verhoogt je mobiliteit. Kortom, Performance Coaching heeft een tastbare impact op jouw sportprestaties. En bij Your Health coach ben je daarvoor in ervaren handen.

Sports Performance Coaching: voor wie?

De sessies Performance Coaching door Your Health Coach spitsen zich toe op atleten die competitief sporten. In welke sporttak je precies je prestaties wilt verbeteren, maakt geen verschil. We begeleiden sporters uit het voetbal, het basketbal, gevechtssporten, hockey en veel meer. Performance Coaching is geschikt tijdens het hele sportseizoen én daarbuiten.

Tijd om alles uit je lichaam te halen. Werk samen met je Performance Coach naar de resultaten toe die je écht wilt bereiken. Methodisch, wetenschappelijk onderbouwd en met het volste respect voor je lichaam.

Neem contact op!

Contacteer Your Health Coach voor Performance Coaching door een professionele trainer.