Small group training

Personal training in groep?
Dan is onze Small Group Training precies wat je zoekt!

Een personal trainer werkt samen met jou aan jouw gezondheidsdoelen. Wil je gewicht verliezen, je lichaam versterken of je conditie verbeteren? Samen met jou bepaalt je personal trainer het beste traject. Zodat je gezond, evenwichtig én doeltreffend kan sporten.

Met onze Small Group Training doen we daar een portie groepsgevoel bovenop. Je werkt aan je persoonlijke doelen in een kleine groep tot maximaal 8 personen.

Samen bereik je meer

Bij onze small group training kan je je verwachten aan een reeks oefeningen van kracht en uithouding, maar ook mobiliteit en stabiliteit komen aan bod. Kortom, het hele pakket dat jou krachtiger, sportiever én gezonder maakt. Met afwisselende sessies in een leuke sfeer.

Ken je enkele vrienden, collega’s of familie die samen met jou het beste van zichzelf willen geven? Of wil je aansluiten bij een small group training? De sessies zijn voor iedereen toegankelijk. En natuurlijk kan je jouw sessie combineren met gepersonaliseerd voedingsadvies of verder bouwen met één-op-één personal training.

Personal training in groep: hoe werkt het?

Maak jezelf lid van Your Health Coach
Kies uw gewenst maandabonnement.
Raadpleeg het uurrooster ter plaatse of online.
Neem onbeperkt deel aan de trainingsessies.

Persoonlijke begeleiding: géén lege term

In tegenstelling tot groepstrainingen in een gewone fitness, kom je bij Your Health Coach terecht bij ervaren personal trainers die jou van nabij opvolgen.

Je voortgang wordt op elk moment gemonitord. Je ontwikkelt een efficiënte strategie met je trainer. En krijgt tips & tricks om gezonder te sporten in functie van je doelen.

Kortom, bij Your Health Coach betekent persoonlijke begeleiding écht nog iets. Meer nog: onze doortastende aanpak én jouw mooie resultaten zijn erop gebouwd.

Is een Small Group Training iets voor jou? Schrijf je vandaag nog in!
Wens je uw beurtenkaart aan te kopen of te vernieuwen, dit kan gemakkelijk via onze webshop.

Small group training agenda

Dag Uur Training
Maandag 19:00u – 20:00u Functional training
Maandag 20:00u – 21:00u Functional training
Dinsdag 10:00u – 11:00u Core training
Dinsdag 19:00u – 20:00u Functional training
Woensdag 18:30u – 19:30u Strength training
Woensdag 19:30u – 20:30u Strength training
Donderdag 19:00u – 20:00u Functional training
Vrijdag 12:00u – 13:00u Strength training
Zaterdag 10:30u – 11:30u Functional training

Succesverhalen

Frederik G.

Tijdens de small group training kan je in een aangename setting werken aan je conditie, lenigheid en kracht onder begeleiding van enthousiaste en professionele coaches.

Lies C.

De small group training bij Your Health Coach combineert het fun element van groepslessen met een persoonlijke begeleiding waarbij er aandacht is voor ieders niveau en doelstelling. De ideale sportieve start van het weekend of om even het hoofd leeg te maken na een zware werkdag!

Mayke V.

De small group trainingen zijn gevarieerd en de kleine groep zorgt voor een gezellige en comfortabele sfeer met de andere deelnemers. De coaches zijn vakmensen die telkens opnieuw zorgen voor een uitstekende begeleiding op maat. Tijdens de week is het voor mij de perfecte afsluiter van mijn werkdag. De training op zaterdag voormiddag is het sportieve begin van mijn weekend.

Jeff P.

Naast mijn wekelijkse klassieke sportieve bezigheden, zoals lopen en fietsen, was de small group training bij Your Health Coach nog de ‘missing link’. Ik ben nu reeds enkele maanden bezig en ik voel een enorm verschil in fitheid en versterkte ‘core’ van het lichaam. Het heeft me ook geholpen met de revalidatie van oudere sportblessures. Dikke aanrader! Ontzettend fijne en motiverende coaches!

Ciska H.

Een uurtje alles geven in een gezellige groep, met de juiste begeleiding en de mogelijkheid om de oefeningen aan te passen aan jouw niveau: de small group training bij Your Health Coach  is een échte aanrader!

Neem contact op!

Meer weten of meteen inschrijven voor de small group training bij Your Health Coach? Mail ons nu!