fbpx

Team

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en jaren ervaring. Gaande van personal training en strongman, naar yoga, pilates en pre- en postnatale trainingen. Lize heeft ook de Chivo voedingsopleiding gevolgd waarbij ze ondersteuning biedt voor de dietist.

Your Health Coach Jasmien

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Blaine

Blaine startte zijn personal training carrière in 2005 als beweging- en welzijnscoach. Naast personal training is hij yoga teacher, zonder witte gewaden en met een no-nonsense technische en wetenschappelijke achtergrond gaat hij tijdens de trainingen te werk. Blaine is afkomstig vanuit Canada en is hierbij ook onze engelstalige trainer. Hij ondersteunt Your Health Coach en staat in voor een vlotte en kwalitatieve werking van onze trainers.

Jeroen

Balans is de sleutel tot een gezond leven. Bewegen, eten en ontspannen moeten centraal staan. Jeroen helpt je graag met het bereiken van deze balans zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Met een NASM personal trainer diploma en als voedingsdeskundige Precision Nutrition en andere certificaten zoals voedings- en dieetleer en food production, kan hij jou met wetenschappelijke kennis helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Your Health Coach Julie

Julie

Julie is erkend diëtiste die training en voeding perfect weet te combineren. Naast de voeding- en dieetleer heeft ze zich bijgeschoold binnen sportvoeding, diabetes en NASM personal trainer. Heb je bepaalde aandoeningen, allergieën of wens je een persoonlijk voedingsschema ter voorbereiding van een sportwedstrijd? Met haar begeleiding en jouw inzet wordt het een fluitje van een cent.

Your Health Coach Bjorn

Bjorn

Bjorn is sinds zijn tienerjaren gebeten door alles wat te maken heeft met sport, beweging, gezondheid en voeding. Door de jaren heen heeft hij verschillende diploma’s behaald waaronder de NASM personal trainer, voedingsdeskundige en psychotherapeut. Met zijn passie voor het vak zal hij u een kwaliteitsvol verloop kunnen garanderen.

Tine

Voldoende beweging en gezonde voeding zijn noodzakelijk voor een goede gezondheid.  Als personal trainer en diëtiste kan Tine jou hierin begeleiden. Na het behalen van haar master lichamelijke opvoeding, heeft ze nog verder gestudeerd en is ze nu ook erkend diëtiste. Om mensen optimaal te kunnen begeleiden, heeft ze ook nog de opleiding NASM personal trainer gevolgd. Voor haar vormt beweging en gezonde voeding de perfecte combinatie om jou op weg te helpen naar een actiever en gezonder leven.

Fabian

Fabian heeft zijn wetenschappelijk onderbouwde opleidingen gevolgd in Nederland en Amerika. Als jongste trainer van ons team zal hij jou kunnen begeleiden bij een fittere levensstijl, afslanken of spiergroei. Door zijn eigen doelen te bereiken staat hij sindsdien ook sterker en zelfzekerder in het leven. Met kleine aanpassingen in uw levensstijl kunnen we stap voor stap mooie resultaten bekomen.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!