Team

team-lize

Lize

Na het volgen van verschillende opleidingen binnen de sport-en gezondheidssector richtte Lize ‘Your Health Coach op. Inmiddels beschikt ze over een brede waaier aan certificaten en jaren ervaring. Wil je graag op een gezonde en verantwoorde manier bewegen, afslanken of meer structuur aan je eigen trainingen toevoegen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Your Health Coach Julie

Julie

Julie is erkend diëtiste die training en voeding perfect weet te combineren. Naast de voeding- en dieetleer heeft ze zich bijgeschoold binnen sportvoeding, diabetes en NASM personal trainer. Heb je bepaalde aandoeningen, allergieën of wens je een persoonlijk voedingsschema ter voorbereiding van een sportwedstrijd? Met haar begeleiding en jouw inzet wordt het een fluitje van een cent.

Your Health Coach Jasmien

Jasmien

Als kinesist heeft Jasmien een bijzondere interesse in schouderproblematiek, spierletsels en enkelblessures. Met haar enthousiasme en oprechte interesse heb je bij haar altijd de garantie van een persoonlijke en kwaliteitsvolle behandeling die steeds gepaard gaat met een positieve sfeer. Je kan bij haar ook terecht voor sportkinesitherapiedry needling, kinesiotaping, aquatraining en sportmassages.

Your Health Coach Bjorn

Bjorn

Bjorn is sinds zijn tienerjaren gebeten door alles wat te maken heeft met sport, beweging, gezondheid en voeding. Door de jaren heen heeft hij verschillende diploma’s behaald waaronder de NASM personal trainer, voedingsdeskundige en psychotherapeut. Met zijn passie voor het vak zal hij u een kwaliteitsvol verloop kunnen garanderen.

Marlies

Na het afronden van haar NASM personal trainer opleiding heeft Marlies stage gevolgd bij Your Health Coach. De energieke Marlies is personal- en group fitness trainer, ze voorziet naast de trainingen in de praktijk ook trainingen aan huis.

Your Health Coach Fred

Fred

Fred is voornamelijk gekend door zijn succesvolle outdoor programma ‘Antwerp Bootcamp’ Naast deze pittige groepslessen is hij hoofdzakelijk aan het werk als personal trainer en heeft daarvoor de ITEC en LAPT opleidingen gevolgd. Fred is gespecialiseerd in high intensity interval trainingen om je kracht- en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Tine

Voldoende beweging en gezonde voeding zijn noodzakelijk voor een goede gezondheid.  Als personal trainer en diëtiste kan Tine jou hierin begeleiden. Na het behalen van haar master lichamelijke opvoeding, heeft ze nog verder gestudeerd en is ze nu ook erkend diëtiste. Om mensen optimaal te kunnen begeleiden, heeft ze ook nog de opleiding NASM personal trainer gevolgd. Voor haar vormt beweging en gezonde voeding de perfecte combinatie om jou op weg te helpen naar een actiever en gezonder leven.

Jij?

VACATURE PERSONAL TRAINER

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Your Health Coach breidt uit en is opzoek naar een gecertificeerd zelfstandig personal trainer voor minimaal 15u per week met doorgroeimogelijkheden naar een voltijdse functie. Ervaring binnen het functioneel trainen, een sportieve, open en positieve uitstraling is een vereiste. Heb je interesse of wens je meer info? Zend je cv en motivatiebrief naar info@yourhealthcoach.be.

Neem contact op!

Your Personal Health Coach is er voor jou, op elk moment en op jouw tempo.
Mail ons of vul het onderstaande formulier in en ontdek de mogelijkheden!