fbpx

Bedrijven

Gezond en ontspannen aan het werk?
Your Health Coach werkt – óók voor uw bedrijf!

Pauze met Your Health Coach: gezond herbronnen

Wil je jouw werknemers de kans geven om met een helder hoofd weer aan het werk te gaan? Of heb je een zittend beroep en wil je tijdens je middagpauze wat energie opdoen? Neem dan nú contact op met Your Health Coach en ontdek ons aanbod voor bedrijven.

Your Health Coach wordt omringd door ondernemingen die op elk moment het beste van zichzelf geven. Die elke dag op hun medewerkers kunnen rekenen om tot het uiterste te gaan voor hun klanten. Personeelsleden die een verkwikkende middagboost of een energiek ochtendritueel verdiénen. En daar zorgen we voor.

Energie opdoen om energie te geven

Tijdens onze leuke, ontspannende en korte sessies kom je tot rust – om er daarna weer voluit tegenaan te gaan. Je geniet van een deugddoende sessie onder leiding van een ervaren instructeur. Zodat je de namiddag- of ochtendvermoeidheid probleemloos van je afschudt.

Je kan bij ons terecht voor:

Een ontspannende yogasessie
Een weldadige Pilates-sessie
Een energierijke personal training*

(*enkel beschikbaar in de Your Health Coach-praktijk)

Je kan bij ons terecht wanneer het jou past. Wij volgen namelijk de agenda van jouw bedrijf en zijn flexibel in onze planning. Al onze bedrijfssessies gaan door in kleine groepen, zodat je ook écht tot jezelf kan komen.

Wij komen naar je toe!

Onze professionele instructeur komt langs bij jou op kantoor. Heb je een vergaderzaaltje dat niet wordt gebruikt? Perfect! Wij toveren het om tot een oase van ontspanning – of net van inspanning. Onze sessie zijn gemakkelijk in te richten en bijzonder laagdrempelig. Iedereen is welkom – ongeacht de fysieke conditie.

Wil je meer weten over onze yoga-, Pilates- of personal trainingssessies voor bedrijven? Mail ons vandaag nog!

Gezonde bedrijven waar we mee samen werken: Sentiance, Easyfairs, TriFinance, Universiteit Antwerpen, Kinepolis Antwerpen, ADM Antwerp, Provinciehuis Antwerpen, …

Gezondere werknemers én minder ziekteverzuim?
Ontdek de Food Seminar van Your Health Coach

Fit op het werk

Gezonde werknemers leveren betere resultaten voor jouw bedrijf. Your Health Coach helpt je bij het gezond houden van jouw teams. Want de juiste informatie en een uitgebalanceerd voedingspatroon zorgen voor:

Minder ziekteverzuim
Een hogere stressweerstand
Een betere conditie
Een heldere focus

Kortom, je onderneming heeft heel wat te winnen met een Food Seminar voor bedrijven van Your Health Coach. Je geniet van een boeiende sessie met correcte, gerichte informatie over voeding, balans en gezondheid.

Wat kan je verwachten van onze Food Seminar?

Dankzij onze Food Seminar bied je jouw werknemers weer een heldere kijk op voeding.

 • 2 uur-durende workshop in gezonde voedingsgewoontes
 • handige tips voor elke dag – géén strikte regels of diëten
 • 100% correcte informatie
 • in onze trainingsruimte of bij u op kantoor

Je medewerkers krijgen alle tools in handen om gezond te leven – ook op drukke werkmomenten. Verwacht je niet aan onduidelijke claims, snelle oplossingen of onhaalbare verwachtingen. Wij zorgen voor wetenschappelijk onderbouwde tips en tricks die jouw bedrijf sterker maken

Zo gaat een Food Seminar in zijn werk

Het doel van onze Food Seminar? Jouw werknemers weer in topconditie krijgen. Zodat je minder risico loopt op ziekteverzuim, burn-out of andere gezondheidsproblemen op de werkvloer.

We beginnen bij de basis. Want iedereen wordt elke dag bestookt met voedingstermen. Maar wat betekenen die nu precies?

 • Wat is een calorie – en wat doet het?
 • Wat zijn macro-en micronutriënten – en hoe hou ik er rekening mee?
 • Wat is de invloed van hormonen op mijn eetgedrag?

Met die info schakelen we snel over naar de praktijk.

 • Hoe stel ik een weekmenu samen?
 • Hoe lees ik voedingslabels correct?
 • Hoe doorprik ik marketing rond voeding?
 • Hoe onderscheid ik fabels van feiten?

Elke deelnemer ontvangt een helder handboek en overheerlijke recepten. En natuurlijk is er tijd om te proeven – want eten is en blijft genieten. Afsluiten doen we met een uitgebreide Q&A.

Schrijf je nu in en ontdek zélf de voordelen

Wil je zelf ontdekken hoe jij jouw medewerkers op weg zet naar een sterke, gezonde levensstijl? Met de Food Seminar van Your Health Coach neem je de eerste, belangrijkste stap.

Rugscholing op het werk

Bied je medewerkers handige tips om gezonder te werken

Steeds meer mensen oefenen een zittend beroep uit. Met grote gevolgen, want rug- en nekklachten verspreiden zich snel.

Een goede houding is essentieel om dergelijke kwalen te voorkomen. Met rugscholing bied je jezelf of je medewerkers handige tips om gezonder te werken:

 • rugscholing voor zittend beroep
 • beweging als pauze
 • rugscholing anatomie en mechanismen van de rug
 • rugscholing hef- en tiltechnieken

Vraag nu meer informatie – of schrijf je meteen in via onze contactpagina!

Teambuilding met Your Personal Health Coach:
alle gezonde voordelen in één wervelend pakket

Teambuilding met Your Health Coach: alle gezonde voordelen in één wervelend pakket

Op zoek naar een originele, verrassende teambuilding voor je medewerkers? Combineer groepsgevoel met gezondheid en maak je werknemers écht enthousiast.

Met een teambuilding door Your Health Coach gaat iedereen weer fris en enthousiast aan het werk. We bundelen onze gezonde activiteiten op maat van jouw bedrijf en maken er een onvergetelijke activiteit van.

Hoe dat in zijn werk gaat, dat bekijken we samen. Een halve of een hele dag: jij kiest. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • ’s Ochtends van start met een boeiend seminarie over gezonde voeding…
 • …gevolgd door een uitdagende groepstraining …
 • …daarna samen aan tafel voor een evenwichtige lunch…
 • …waarna iedereen deelneemt aan een workshop over rugscholing…
 • … om dan de dag af te sluiten met een heerlijk rustgevende yogasessie.

Teambuildings kunnen doorgaan in onze praktijk, maar ook op locatie – in je bedrijf of ergens anders.

Interesse? Bespreek jouw idee met ons
en samen maken we er werk van!

Succesverhalen

Universiteit Antwerpen

In 2016 konden de medewerkers van de Universiteit Antwerpen (faculteit Sociale Wetenschappen) rekenen op Lize van Schoor om tijdens de middag de stramme spieren te rekken en strekken. Lize’s aanpak werd door de collega’s bijzonder geapprecieerd, zowel door diegenen met als zonder yoga ervaring. Haar positieve uitstraling, aanmoedigende woorden en duidelijke instructies maakten dat iedereen zich gemakkelijk voelde tijdens de yoga sessies. Lize neemt de tijd om haar publiek te leren kennen en is flexibel in haar aanpak. Bij aanvang van de les vroeg ze steeds of we bijzondere noden hadden en paste haar instructies hier op aan. De lunch yoga sessies met Lize raden we dan ook warm aan! Geen betere manier om het laatste deel van de werkdag met nieuwe energie in te zetten!

Sentiance

We beoefenen sinds het voorjaar van 2016, yoga op ons kantoor. Dit bevalt ons erg goed. De lessen die Lize geeft zijn altijd erg gevarieerd, en geven ons een goed en relaxed gevoel. Bij Lize draait het echt om de yoga; we voelen ons uitgedaagd maar hebben niet het gevoel dat we worden “opgejaagd”. Daarnaast is Lize altijd erg behulpzaam en professioneel. De lessen die ze geeft werken erg motiverend voor ons.

Neem contact op!

Meer weten over onze yoga-, Pilates- of personal trainingssessies voor bedrijven? Mail ons nu!